Lägenhet fixad
Postad den 1 Feb 2009 vid 23:20

Efter massa jakt och budlämnanden plockade jag en lägenhet. Skrev på kontrakt i tisdags, prelimenärt tillträde är 27 feb. Jag tror den här visan med lägenheter kvalificerar som en ny upplevelse. :)

Det var skönt att säljeran var trevlig. Det var en tjej som helt enkelt skulle flytta ihop med sin kille. Killen var också där när vi hade oss med kontraktet. De båda var trevliga, det visade sig också att tjejen också hade gått i Tumba gymnasium, samtidigt som jag. Några ord om gamla lärare utbyttes.
Jag har utan tvekan haft tur. Jag blev faktiskt överbjuden, men finansieringen hos hon som lade högre bud var inte helt stabil tydligen, så de bestämde sig för att köra på med mig (som kunde skriva på direkt). Just nu verkar det ju också som att priserna på lägenheter, åtminstone temporärt, går upp igen, så jag hade tur även med det. Jag märkte det på ett påtagligt sätt i senare visningar. Innan jul, och strax efter nyår var det inte alls lika många som kom, och jag tror inte det bara hade med helgtider att göra.
Med denna historia har det mest varit byråkrati hittills, när jag väl flyttar kommer det bli mycket mer att skriva misstänker jag.

Det har varit riktigt skönt att att ha den här söndagen fri också. Har haft tid att spela lite mer spel än vanligt.
Spel som är heta för mig just nu är:
Spelunky
"Nethack meets La Mulana" är skaparens beskrivning av det, och det är passande. Snabbt och trevligt platformspel med slumpade banor. Dör man så dör man, och man får börja om från början. Om man sölar så kommer det ett spöke och tar en också, så spelet är i grunden snabbt. Riktigt passande för att köra igång för några försök här och där. Det är svårt och oförlåtande, vilket jag tycker är helt rätt i det här fallet.
Diadra Empty
Ett japanskt indie sidoscrollande arena-shmup med trevlig grafik och musik som skapar mysig atmosfär. Många fiendeanfall mot spelaren är riktigt spektakulära. Som vanligt med japanska shmup är det svårt, men som tur är inte FÖR svårt.
Dawn of War 2 beta
Behöver nog ingen introduktion. Jag gillar VERKLIGEN att basbyggande är slopat (man har bara HQ-byggnad, som bygger alla enheter). Detta innebär mycket mer fokus på hur man använder enheterna, tycker det är väldigt vettigt. Kunde bli sittande här en god stund pratandes om bra och dåliga sidor med spelet, men det får vara nog såhär. Har förresten fastnat för tyraniderna.

Aja, ska nog försöka skriva någon gång mitt i veckan, finns alltid saker som dyker upp, och sedan försvinner. När det gäller planer för veckan som kommer har jag bara tandläkare. Jag har bytt tandläkare, till några helt andra muppar i stan som mamma bytte till och rekommenderade (billigare, bättre mottagningstider), så det ska väl bli spännande antar jag.

 
14 kommentarer
Skriv inläggAnvändarnamn:

Klicka för nytt CAPTCHA


Patricia @ Feb 2nd 2009 12:07
Vad roligt att du hittat en lägenhet!, räknas definitivt som en ny upplevelse :p
Blueroot @ Feb 2nd 2009 16:35
Very nice, grattis! En lägenhet är ju alltid bra att ha ;)
Qinn @ Feb 4th 2009 10:49
Först, GRATTIS till lägenheten. Jo folk har blivit helt galna på budgivningar har jag förstått, dom tar inte höjd på rätnan dom ser bara att den är låg o budar på, i samband med att det har varit mycket i medierna att lägenhetspriser gått ner i pris. Så folk tror att dom gör ett kap och hamnar i en budgivningspiral.

Jag tycker att det har varit bra gjort av dig att du kört hårt på din smärtgräns utan att kompromissa.

jo Dawn of war känns definitivt mer warhammrigt med de ändringar dom gjort.
I would suggest you to useThis pdrvioer does not d @ Sep 19th 2014 12:33
I would suggest you to useThis pdrvioer does not deduct any hidden charges. You can view your billing information online. Addition to that, you can call from your PC itself or from any phone.In fact, the quality of service and customer support is outstanding with this pdrvioer.Hope this will help you !!!____________Make Peace
Smart thkniing - a clever way of looking at it. ht @ Sep 23rd 2014 3:12
Smart thkniing - a clever way of looking at it. http://vojjab.com [url=http://akjvsbrke.com]akjvsbrke[/url] [link=http://qzqhyfpa.com]qzqhyfpa[/link]
Such a deep <a href="http://mqslezuk.com">anwers!< @ Sep 23rd 2014 5:37
Such a deep <a href="http://mqslezuk.com">anwers!</a> GD&RVVF
This is just the <a href="http://nhaakkghgn.com">p @ Sep 23rd 2014 5:55
This is just the <a href="http://nhaakkghgn.com">pefrcet</a> answer for all of us
I have exactly what info I want. Check, please. Wa @ Sep 25th 2014 5:36
I have exactly what info I want. Check, please. Wait, it's free? Awemose! http://nbuxbjgxv.com [url=http://fkilwqkt.com]fkilwqkt[/url] [link=http://vftughx.com]vftughx[/link]
Mike,Since each bank will only allow you to person @ Oct 11th 2015 2:19
Mike,Since each bank will only allow you to personally ganruatee the line of credit for one company at their bank, what is the benefit to opening more than one company?Cashman
I love reading these articles because they're shor @ Oct 12th 2015 17:53
I love reading these articles because they're short but infoamrtive. http://kqbvlrrdrm.com [url=http://ybxfwayjjl.com]ybxfwayjjl[/url] [link=http://cafpft.com]cafpft[/link]

1 2
Copyright © 2008 Massive Damage