Ny lägenhet, bara fixa jobb också
Postad den 13 Jul 2009 vid 8:10

Nu är allt lite upp och ned.
Sitter i lägenheten, kan inte riktigt jobba för jag behöver bättre verktyg, dvs whiteboard och arbetsmiljö och ro.
Allt är inte här än heller. Så det finns kvar att göra.

Jag åker och jobbar i helgen så behöver fixa biljetter också.

allt är lite upp och ned kan man säga.

Men många bäckar små. det går ju framåt.

3 månader senare
Postad den 4 May 2009 vid 18:30

Endel saker borde man hålla igång mer regelbundet. bloggande kanske är en sådan grej.
Jag sitter just på ett tåg mot linköping.
Jag har just jobbat sista dagen på gamestop och nu arbetslös igen.
Jag har just lyckats skriva ned min text som ligger på sidan nu. så nu kan jag typ börja repetera. vore rätt roligt.

Konventet går typ framåt. bidragsansökningar typ klara. ska bara skickas. endel saker känns rätt på gång andra mindre på gång.

Jag och anders flyttar till alby nu i juli. det blir spännande.

jaja.

där var i alla fall något. vad ska man skriva i sina bloggar egentligen?

Februari
Postad den 9 Feb 2009 vid 22:33

Verkar som mitt bloggande här blivit en "en gång i månaden" grej.

Just nu jobbar jag endel på gamestop. Inte så glamoröst direkt, men jag jobbar på. Schemalagd tid är överlag hela 10 timmar varje vecka. tyvär innebär det ju då också ca 3 timmar + i resa för de 10 timmarna. Dock så dyker det upp en massa extra tid utanför de 10 timmarna, på gott och ont. Tex så är det svårt att planera sin tid, vilket borde behövas för allt jag gör annars. Men allt jag gör annars håller på att göra mig lite vansinnig.

Ett exempel är sverok och förebundsstyrelse uppdraget. Jag känner mig helt vilse, vill läga tid och eneri på det. Problemet är att trotts att det finns ett styrdokument så är jag vilse i vad jag ska sätt mig ned och jobba med. Ponera att de två arvoderade lägger 40 timmar i veckan, potentiellt borde jag kunna lägga minst 10 timmar i veckan på mitt uppdrag. Men vad innebär att lägga tid på det. 10 timmar innebär 2 timmar varje vardag, lite drygt. läsa borde kunna ingå. antar det kommer saker snart. Typ kolla igenom kontaktgrejer för att lösa försäkringsfrågan, planera upplägg, kolla över studiefrämjandet frågan.. och allt sånt.


Jag försöker också sätt iordning två spel, de är nog klara som så, de går att spela, men ser kanske inte så bra ut. de kommer upp bland mina projekt, skulle haft dem uppe förra veckan, men det blir nog bra såhär.

Jobbar imorn tisdag, 6 timmar oförutsett nere i hallunda butiken. sen judo från 18.20. onsdag så har jag ett möte vid 16, ett möte vid 18. torsdag är antagligen en relativ heldag med greenhatpeople. vi ska ha ett jobb ute på arlanda, det kommer bli kul.

Sen fredag ser ut att bli en lunch med åsa och david, det blir sedan interferance..
jobba lördag, gå på incognicon, jobba söndag och gå ta en öl.. jobba måndag, åka till vara till fredag.

Vad jag är orolig över är också att biblioteken vill köra spel under sportlovet, men de har inte sagt något. kanske kan vi hjälpa dem, men jag vet inte vad de vill ha, eller något, de har gått ut med en fin text som innebär endel jobb, men inte sagt om de klarar det själva eller om de behöver hjälp.
På det ämnet behöver massivedamage kanske ta och fixa ett organisationsnummer så att det är lättare med uppdrag som sen kan skicka fakturor. samt att sverok inte verkar ha fått pengar som ska gå till arbetsgruppen för förra spelet.

Men annars är allt i sin ordning. Om någon känner att de har koll på något av detta eller vill vara med och jobba på saker så säg till.

ps.
jag har också börjat tänka på min gamla enmansföreställning. vill jobba med det också, ideen är så, mysig, bara att den inte riktigt tar form.
ds.

mitten på januari
Postad den 13 Jan 2009 vid 18:08

Så det har gått ett tag sedan senaste inlägget.

Vad har hänt.
Vi genomförde stockholmsspelkonvent i oktober. Vi hade aktivitet i och med ett projekt med stockholmstads bibliotek vilket vilken dag som helst kanske genererar fler projekt och för min del ett par kronor i fickan.

Efter det åkte jag på sveroks riksmöte och blev invald i förbundsstyrelsen. Så nu har jag nationellt styrelseuppdrag, och jag vet knappt vad jag gör.

Jag har dessutom fått jobb sedan november hos hado på Gamestop. Så det går minstsagt hastigt fram. Kanske företag och fler projekt, men jag måste nog ta det lite lugnt.

Har dock tittat lite på dark herasy rollspelande och WH40,000 spelande.

Det har varit mycket aktivitet i wow guildet också. mycket folk som varit aktiva, får se hur det blir i månaderna framöver. Det har gått 2 månader sedan det släpptes så man vet aldrig.

Just nu så sitter jag och borde läsa på så jag kan skriva styrdokument till förbundsstyrelsen, och det är så mycket saker jag inte vet vad det handlar om.

Men det blir nog bra.

På lördag är det Massivedamage årsmöte, och vi ska väl dra upp en dagordning för det. Jag hoppas på lite intressanta upplägg på saker folk vill göra med föreningen.

Planer för framtiden nu är jobba, företag, biblioteksprojekt, massive damage grejer -judo/wh/rollspel, jobba med jauvet i sommar och .. sen vet jag inte riktigt.. vore kul att blåsa lite eld och träna lite teater också.

Den 17:e september
Postad den 17 Sep 2008 vid 21:37

Jag är så grymt trött men har äntligen fått upp MD sidan så att jag kan leka runt lite här.

Jag har skrivit lite projekt grejer, och tänkte kan blogga lite.

det finns projekt överallt jag jobbar med, samt lite arbetsförmedling, söka jobb och att jag gör lite ghp grejer.

mycket som händer.

Hoppas bara man får upp mer affisher och få in mer folk till stockholmsspelkonvent, och spelledare bland dem.

annars så är det mesta nog på gång för konventet.

Copyright © 2008 Massive Damage