Februari
Postad den 9 Feb 2009 vid 22:33

Verkar som mitt bloggande här blivit en "en gång i månaden" grej.

Just nu jobbar jag endel på gamestop. Inte så glamoröst direkt, men jag jobbar på. Schemalagd tid är överlag hela 10 timmar varje vecka. tyvär innebär det ju då också ca 3 timmar + i resa för de 10 timmarna. Dock så dyker det upp en massa extra tid utanför de 10 timmarna, på gott och ont. Tex så är det svårt att planera sin tid, vilket borde behövas för allt jag gör annars. Men allt jag gör annars håller på att göra mig lite vansinnig.

Ett exempel är sverok och förebundsstyrelse uppdraget. Jag känner mig helt vilse, vill läga tid och eneri på det. Problemet är att trotts att det finns ett styrdokument så är jag vilse i vad jag ska sätt mig ned och jobba med. Ponera att de två arvoderade lägger 40 timmar i veckan, potentiellt borde jag kunna lägga minst 10 timmar i veckan på mitt uppdrag. Men vad innebär att lägga tid på det. 10 timmar innebär 2 timmar varje vardag, lite drygt. läsa borde kunna ingå. antar det kommer saker snart. Typ kolla igenom kontaktgrejer för att lösa försäkringsfrågan, planera upplägg, kolla över studiefrämjandet frågan.. och allt sånt.


Jag försöker också sätt iordning två spel, de är nog klara som så, de går att spela, men ser kanske inte så bra ut. de kommer upp bland mina projekt, skulle haft dem uppe förra veckan, men det blir nog bra såhär.

Jobbar imorn tisdag, 6 timmar oförutsett nere i hallunda butiken. sen judo från 18.20. onsdag så har jag ett möte vid 16, ett möte vid 18. torsdag är antagligen en relativ heldag med greenhatpeople. vi ska ha ett jobb ute på arlanda, det kommer bli kul.

Sen fredag ser ut att bli en lunch med åsa och david, det blir sedan interferance..
jobba lördag, gå på incognicon, jobba söndag och gå ta en öl.. jobba måndag, åka till vara till fredag.

Vad jag är orolig över är också att biblioteken vill köra spel under sportlovet, men de har inte sagt något. kanske kan vi hjälpa dem, men jag vet inte vad de vill ha, eller något, de har gått ut med en fin text som innebär endel jobb, men inte sagt om de klarar det själva eller om de behöver hjälp.
På det ämnet behöver massivedamage kanske ta och fixa ett organisationsnummer så att det är lättare med uppdrag som sen kan skicka fakturor. samt att sverok inte verkar ha fått pengar som ska gå till arbetsgruppen för förra spelet.

Men annars är allt i sin ordning. Om någon känner att de har koll på något av detta eller vill vara med och jobba på saker så säg till.

ps.
jag har också börjat tänka på min gamla enmansföreställning. vill jobba med det också, ideen är så, mysig, bara att den inte riktigt tar form.
ds.

 
6 kommentarer
Skriv inläggAnvändarnamn:

Klicka för nytt CAPTCHA


Tack ff6r din handikapprapportering ifre5n Skavlan @ May 2nd 2013 4:57
Tack ff6r din handikapprapportering ifre5n Skavlan <3 le5ter som att jag fe5r ste5 f6ver det och ve4nta tills jag kan ge5 pe5 Sommarkrysset pe5 Grf6nan o fatikskt Allse5ngen men de5 me5ste man vara ute i god tid o vara de4r hela dan...Men vi kanske skulle kunna ses pe5 en slutspelsmatch ne4r de e4r dags ff6r Globenmatcher ff6r de4r sitt/ligger jag bra?Kramis ifre5n en som tycker det var trevligt att tre4ffas <3!<;D
YcVH05 <a href="http://ftmnjzihpoir.com/">ftmnjzi @ May 2nd 2013 13:59
YcVH05 <a href="http://ftmnjzihpoir.com/">ftmnjzihpoir</a>
But, what banks offer a LOC or credit card with ou @ Oct 11th 2015 1:45
But, what banks offer a LOC or credit card with out a PG. I see what reatil companies do. But, what about actual Visa/MC or LOC? Also, you should add a site to what Leasing Equipment companies offering financing without PG. Just a thought.
Men oj, ber se5 hemskt <a href="http://vbsxcfmbaeg @ Oct 12th 2015 10:11
Men oj, ber se5 hemskt <a href="http://vbsxcfmbaeg.com">mykcet</a> om urse4kt. Jag kopplade ihop torsdagsreflektionen med temabilderna. Jag trodde det var nya teman varje vecka du skulle sluta med! Sorry :-)
skriver:Inte alla bilder behf6ver ge5 till<a href= @ Oct 13th 2015 0:47
skriver:Inte alla bilder behf6ver ge5 till<a href="http://arsuuwm.com"> htriosien</a> Skf6n hf6stste4mning. Gillar ormbunke och parasiter Tusen tack ff6r senast! Kramar Fru Larsson
Oj den holl inte lange! Fin farg dock.. och vad fi @ Oct 13th 2015 14:51
Oj den holl inte lange! Fin farg dock.. och vad fin blog du har, jag har letat efter bra svenska bueaty blogs.. im following via blog lovin!.. xx http://vfxlwf.com [url=http://licakcfp.com]licakcfp[/url] [link=http://deawptxnuvc.com]deawptxnuvc[/link]

Copyright © 2008 Massive Damage