Cataclysm, indeed.
Postad den 21 Aug 2009 vid 20:58
Måste ta tillfället att kommentera tredje expansionen till WoW som utannonserandes idag.

Sammanfattning:
Cataclysm, Deathwing, spelbara goblins, spelbara worgen, gamla raser får nya klasser, snyggt vatten, ny grafik på det mesta, gamla världen kommer tas bort, gamla världen kommer ersättas av en ny gammal värld som är coolt trasig och där man kommer kunna använda flygande mounts, lvl 85, archeology är ny proffesion.

Min första tanke är:
Detta kommer skapa oändligt många trådar av internet rage. Gnället kommer nå ofattbara proportioner och varje ny idé kommer sågas med fotknölarna.

Min andra tanke är:
Detta är det coolaste blizzarn någonsin gjort och bevisar ännu än gång varför deras mmo förtjänar sin plats på mmo-tronen. Den som kritiserar Blizzard för det initiativet de tagit iom denna expansion gillar inte spelet för vad det är och har aldrig gjort det. Det här är det absolut bästa som kunnat hända WoW. Det är gammalt som blir nytt. Nytt som blir bättre.
En innovation av ett spel som vägrar lyssna på skitsnack, som ser den gyllene vägen mellan konservativt bakåtsträvande och innovativt återuppväckande.

En fanfar till dom som älskar spelet för vad det är. Ett fuck you finger till dom som säger att blizzard tappat stinget.

Med det sagt så skulle det inte förvåna mig om den stora förändringen som detta spel för med sig får en stor skara av spelare att hoppa av och kliva på något av de nya tågen. Men jag, personligen, är glad att slippa dom.

Framtiden ser ljus ut. Trots att katastrofen är nära

 
3 kommentarer
Skriv inläggAnvändarnamn:

Klicka för nytt CAPTCHA


PerOlus @ Aug 22nd 2009 11:33
Så det här är anledningen till att Diablo 3 kommer 2011, och Starcraft 2 förväntas dröja flera år till.
Thanks Blizzard.
Lukas SD @ Aug 22nd 2009 20:26
kommer det en till exspantion till wow?
Stifu @ Aug 23rd 2009 18:45
SC2 är planerat att släppas 2010 och alla vet att blizzard tar tid på sig pga kvalitetssäkring knappast av brist på resurser mellan projekten.

Copyright © 2008 Massive Damage